Hjem Tørklæder Malerier Velkommen Nyheder Om os Kontakt os

Klik her hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev

8. april 2007:          Nyhedsbrev nr 1 udsendes (læs det her)

25. februar 2007:    Det er nu muligt at købe malerier af Frances Anne Grattan (klik her for detaljer).

25. februar 2007:    Version 2 af Scarves.dk er klar

7. januar 2006:       Scarves.dk er nu registreret som firma.

26. maj 2004:         Scarves.dk kommer onlineNyhedsbrev nr 1 [pdf (48K)]

Forår 2007

Kære venner af Scarves.dk!

Vi er meget stolte over at kunne fortælle at man nu kan købe Frances' malerier fra vores website!

Det har godt nok taget en hel del tid at nå hertil, men vi synes at det har været ventetiden værd (håber at I er enige!).

Det at Frances' malerier er kommet til salg er det første vigtige skridt på vejen til at vores firma kan komme godt fra start og vi må indrømme at vi glæder os meget :)

Har du lyst til at  købe et af malerierne så behøver du blot at gå til www.scarves.dk/paintings_dk, vælge et og så følge instruktionerne. I hele april tilbyder vi 15% rabat på alle malerier.

Det er vigtigt for os at du ikke - bare lige for at hjælpe os - føler dig presset til at købe noget. Hvis du ønsker at hjælpe, kunne du sende denne mail videre til nogle venner, vi tror at mund-til-mund metoden er vores bedste chance for at blive kendt.

Du har måske gået og tænkt: hvordan går det egentligt med de der tørklæder?? Det er et rigtigt godt spørgsmål, og vi er glade for at kunne fortælle at vi nu har udvalgt fire designs, som er dem der skal blive til vores første silketørklæder (man kan få et kig på de fire ved at se på venstre side af vores forside). Vi har fundet et antal trykkere der kan trykke tørklæderne, så når vi har valgt en, er vi klar til at trykke vores første tørklæder. Vi regner med at have nyt om et par måneder!

Du spekulerer måske også over hvorfor vi skriver til dig? Det helt ærlige svar at vi tilfældigvis havde din email adresse! Du er måske en af vores venner, familie eller andre vi tror ville være interesserede i hvad vi laver her hos Scarves.dk.

Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbreve fra os (højest 2-4 om året), så skriv bare en mail til: news@scarves.dk, og vi vil øjeblikkeligt fjerne dig fra vores mailingliste - uden på den mindste måde at blive fornærmede, vi er også selv trætte af uvedkommende mails!!

Vi glæder os til at høre fra dig (opmuntrende kommentarer er også meget velkomne!)


Mange hilsner


Frances og Lars
Scarves.dk

PS Vi beklager hvis du modtager mere end en kopi af denne mail, vi arbejder stadigt med vores database..